Mina ord och mina tankar...

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Sandra - 8 januari 2010 15:20

Hejsan hej!


Jag är såå otroligt lycklig! Man kan nästan tro att jag dragit storvinsten på ett lotteri och till en viss del så har jag nog det ;). Vi var med Maddox till veterinären idag för att han ätit så dåligt i över tre veckor så man var ju orolig till tusen om vad det kunde vara. Men tanke på vad som har hänt hans kullsyskon och föräldrar så befarande man nästan det värsta innan vi fick se röntgenplåtarna och provsvaren.. För dessa mina kära vänner var helt och då menar jag helt felfria.. Så underbart skönt och vilket lättnad sedan, han är inte dålig min plutt utan bara riktigt "kräsen" eller vad man ska kalla det för han är verkligen inte förtjust i sin mat. Det var allt vi kunde komma fram till när vi såg all plåtarna var jättefina och provsvaren låg inom sina gränser när vi ändå var i gång så kollade vi samtidigt lever- och njurvärden och även de var hur bra som helst så jag var aningen lättad i själen och orosstenen som tyngt mig ett tag försvann som en vindpust. Vilken känsla.. Har inte varit hos veterinären sedan förra året när jag var där och avlivade Molick så det var verkligen skönt att komma där i från och veta att vår hund är primafrisk bara lite "trött" på sin mat.. För saken hör till den att han har inte haft maten så länge, bytte foder på honom i höstas för han inte längre tycktes tycka om sitt dåvarande foder..


Fick tipset från den mycket kompetenta och otroligt trevliga veterinären som vi hade, Christopher, att vi kunde lägga i ett par stycken bitar katttorrfoder för att se om han tycker att det blir smaskigare.. Sagt och gjort gjorde vi det när vi kom hem och nu har han ätit upp sin frukost ;).. Inte omöjligt att han även känner av att matte inte längre har någon rädsla över att han inte äter för att han ska vara sjuk, kanske var det bara min oro han spelade på.. Nu ska vi försöka fortsätta och se om han fortsätter och äta denna mat om inte annat så ska vi byta till ett färskfoder som tydligen inte "någon" dissar.. Så vi får väl se..


Efter att vi kom hem från vererinären så gick vi en härlig långrunda och jag fotade min älskling så här kommer han!

Pigg och elert flyger han som en vind över åkrarna..


Mattes gull i full fart!


Solen lyste så fint så jag kunde inte hejda mig för att ta några poseringsbilder ;)..

 

       

Vi var nere hos ett par kompisar i Åhus härrom dagen och Maddox fick då en liten "vovve" som han nu vårdar så fint.. Så fort han varit ute så springer han inte och letar upp sin lilla valp och bär runt den en stund och givetvis så putsar och myser han med den.. Han tycker det är såå mysigt..


Ha det så fint!!

Många Kramar

Sandra och Maddox

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards