Mina ord och mina tankar...

Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Sandra - 28 januari 2009 17:08

Hej!

Nu är det onsdag och halva veckan har redan flugit bort.. Men det känns som att jag hunnit med att göra mycket med barnen på jobbet så det är skoj!  Snart är det fredag och då ska vi ut och fira en jobbarkompis, så det är bäst för henne att hon INTE läser detta. Jag tror dock inte att hon vet om min blogg så det är nog lungt. Det ska bli rikitgt skoj vilket fall. Så igår var jag nere på stan för att se om jag hittade något skoj att ha på mig på fredag och tro det ejjer ej så hittade jag faktiskt lite toppar som jag köpte.. Det sker typ aldrig annars att man hittar saker när man väl behöver det så i går hade jag tur :). Så efter att vi firat födelsedagen så ska vi ut och avfira Malin som förresten fick en av de fasta tjänsterna som jag sökte, med all rätt eftersom att hon är specialiserad på förskolan, vilket jag egentligen inte jag är men en fast tjänst är en fast tjänst, söka måste man ;).. Grattis än en gång vännen! Jag har dock lite annat på gång men jag vet mer i nästa vecka så jag berättar ytterligare då ;).


Nu ska jag hitta på något att laga till middag.. Någon mer än jag som tycker att det är ganska tråkigt att göra, särskillt till sig själv och lådorna som man kan ha med sig till jobbet.. Men men äta bor man annars... ja ni vet..


Tänkte bara infoga de fina bowling bilderna från helgen som gick :)..

 Tuva som väntar på att se sitt klot göra en strike ;)..


 Svante tyckte också att det var roligt. Men lika roligt var det att leka med klotet vid sidan om ;)



 Bara en kvar att få ner...


Även Malin hade enbart en att få ner ;) Kolla in svingen på både benet och armen.. Och du som tyckte att jag svängde med min arm, hihihi.. 


Ha det så bra kära vänner!


Kramar

Sandra


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards