Mina ord och mina tankar...

Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Sandra - 18 februari 2009 17:58

Här kommer Sälen i bilder..


Så här vackra var alla träd... Snö är så otroligt vackert!


 Tim har bestämt sig för att bli frisör, här klipper han Kristoffers hår i öronen :).


 Kristoffer och Mathilda på toppen i hundfjället.


 

 Timpan själv som lärde sig att åka skidor under dessa dagarna, han var även med i skidskolan. Så duktig så!


 

 Här har vi han som har sågat till alla föremål i Trollskogen. Kom genast att tänka på Emelies, uppfödaren, man Stefan som oxå är väldigt duktig med sin såg! Han tog även kort på Mathilda och Tim i en av sakerna som han sågat så nu posar de lite fint inne på hans hemsida www.swedetroll.se .


 

 En fika i värmestugan, alltid lika gott och alla är alltid lika hungriga efter att ha slitit i backarna :).


 

 Jag och Älsklingen i liften på väg upp till toppen..


 

 ..där Malin och Robban väntade. De hann till och med ta sig en liten vila ;).


 

 Jag och älsklingen med fjällen i bakgrunden..


 

 Systrar med sambos på väg upp i E8:an..


 

 Mamma, Tim, Krisoffer och Robban på väg upp i E8:an. Även Tim åkte från toppen men dock med sele. Det gick rikitgt bra att åka med bakom honom. Han var duktigt som bara den.


 Sjuklingarna fick ta det lugnt och titta på.. Malin skadade åter igen sitt knä när hon fick akutbromsa för ett litet barn som stack ut framför hennes bräda.. En annan var helt slut..


 

 Kristoffer och Robban på toppen..


 

Mathilda och Tim lika söta som vanligt.


Ha en fortsatt härlig kväll!

Kramar

Sandra


Av Sandra - 18 februari 2009 10:43

God morgon min kära bloggläsare :).


Då har man precis vaknat och känner hur huvudvärken trycker inne i huvudet så nu inväntar jag bara på att min kompis Ipren ska göra lite inverkan så att man sedan kan göra något nyttigt som att kanske äte lite frukost eller varför inte se på en film.. Känner mig även lite illamående och hade jag inte vetat bättre så skulle man kunna tro att jag var gravid men mirakelhostmedicinen och penicillinet framkallar illamående känslor. Så tro mig jag är INTE gravid :).


Hostmedicinen har även lite andra biverkningar se här:


Vanliga (förekommer hos fler än 1 av 100 patienter): Förstoppning, illamående och kräkningar, kramper i gallvägarna. Mindre vanliga (förekommer hos fler än 1 av 1000 patienter): Omtöckning och humörsvängningar, speciellt vid höga doser. Följande biverkningar har rapporterats vid behandling med Cocillana-Etyfin: Hudutslag, nässelutslag, angioödem* (svullnad av ansikte och slemhinnor i mun och svalg), överkänslighetsreaktion, svårighet att kissa, hallucinationer, förhöjda levervärden, trötthet och dåsighet.

Även penicillinet kan man få lite biverkningar av:


Vanliga (fler än 1 person av 100 drabbas): Magbesvär, främst illamående eller lös avföring samt hudutslag.  Mindre vanliga: Överkänslighetsreaktion med feber och/eller ledvärk. Nässelutslag, blodbildsförändring (eosinofili).  Sällsynta (färre än 1 person av 1000 drabbas): Kraftig allergisk reaktion (anafylaktisk reaktion). Vid långvarig eller svår diarré bör du kontakta läkare. Klåda i underlivet kan orsakas av svampöverväxt.

Frågan är bara var jag får huvudvärken av eller om den kom som ett brev på posten i all blandning :).. Ja vad vet jag. Sitter och funderar på när jag ska gå tillbaka till jobbet.. Det är minsann inte lätt att veta när man känner sig helt frisk. Men ska man vara som vanligt så är jag inte där ännu... Hoppas att jag känner mig bättre i morgon så kanske jag kan gå på fredag...


Nu ska jag in och läsa lite på era sidor se om det hänt något roligt..

Men jag kommer tillbaka i eftermiddag och sätter in bilderna från Sälen :).

Kram

Sandra

Ovido - Quiz & Flashcards