Mina ord och mina tankar...

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Sandra - 29 mars 2009 16:45

Hejsan hej!


Jag har sagt det innan och säger det igen att jag tycker att dagarna bara flyger i väg.. Nu är det söndag igen och ännu en vecka har gått till enda.. I morgon ska jag på någon introduktion för nyanställda i kommunen och sedan ska jag jobba på eftermiddagen.. Den nästsista.. Känns konstigt.. Nu har jag iallfall haft alla mina utvecklingssamtal med föräldrarna så allt känns som att det börja bli lite avslut på det hela.. Fast barnen kommer bli hårt att skiljas ifrån och inte att glömma all personal.. Men som jag sagt innan så kommer jag och hälsa på er så småningom igen..


Idag har jag varit en sväng på ÖB och därefter åkte jag och träffade en arbetskollga för att våra underbara hundar skulle få leka en sväng.. Ascott som hennes hund heter är nu 5 månader och en söt blandras kille, som dock är väldigt lik en Labbe.. Otroligt söt! Maddox han brottade ner honom med en gång och visade vart skåpet skulle stå på ett fint och försiktigt vis.. Sedan ville Maddox dock leka lite mer än vad Ascott ville efter promenaden och det orkade inte lillkillen så då bröt vi detta.. Man kan ju inte orka hur mycket som helst när man är en liten söt valp.. Men kameran var med så ett par bilder togs :)..


 Det var dock inte så många bilder som blev bra med tanke på att de inte stod stilla men här sitter de i allafall ner ;)..


Puss puss..


Igår på Earth hour så hade massor av ljus och det var ungefär som en vanlig lördagskväll faktiskt.. Tycker det är väldigt mysigt med mycket ljus..  Vi tittade dock på Robinson ändå :), även om man egentligen skulle stänga av allt.. Undra egentligen hur mycket som sparades in på denna timme. Hade varit intressant att får ta del av..



Ha en fortsatt härlig söndag!

Kramar

Ovido - Quiz & Flashcards